Sirevi

Galbani Mozzarella Light, 125 g

Galbani Mozzarella Light, 125 g

Galbani Mozzarella Light lagana je verzija najprodavanije mozzarelle na tržištu, koja sadrži 50 % manje mliječne masti u odnosu na redovnu mozzarellu (9 g masti na 100 g), zadržavajući jednaku punoću okusa. Preferirana je opcija za potrošače koji žele uravnoteženiju prehranu te paze na unos kalorija.
Mozzarella je jedan od najpoznatijih talijanskih sireva i najčešći sastojak talijanskih jela: pizza, bruschetta, lazanja, Caprese i drugih laganih salata, mnogih gratiniranih i zapečenih jela.
Svježa ili zapečena, savršena je u svojoj jednostavnosti.

58048
Rasprodano

2,05 €

Cijena za 1 kg: 16.40 €

Količina:

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g
Energija 690 kJ / 165 kcal
Masti 9,0 g
od kojih zasićene masne kiseline 6,3 g
Ugljikohidrati 2,0 g
od kojih šećeri 1,0 g
Bjelančevine 19 g
Sol 0,70 g
Sastojci

Pasterizirano djelomično obrano mlijeko, sol, regulator kiselosti: limunska kiselina; sirilo.

Dodatni podaci

Galbani Mozzarella Light, 125 g
Meki masni sir. Min. 25 % mliječne masti u suhoj tvari.
Čuvati na temperaturi od +2 °C do +7 °C.
Proizvod je nakon otvaranja spreman za konzumaciju.
"Proizvođač: DUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10 000 Zagreb, Hrvatska."
Češka
 

Galbani Mozzarella Light lagana je verzija najprodavanije mozzarelle na tržištu, koja sadrži 50 % manje mliječne masti u odnosu na redovnu mozzarellu (9 g masti na 100 g), zadržavajući jednaku punoću okusa. Preferirana je opcija za potrošače koji žele uravnoteženiju prehranu te paze na unos kalorija.
Mozzarella je jedan od najpoznatijih talijanskih sireva i najčešći sastojak talijanskih jela: pizza, bruschetta, lazanja, Caprese i drugih laganih salata, mnogih gratiniranih i zapečenih jela.
Svježa ili zapečena, savršena je u svojoj jednostavnosti.

Vrsta
Mozzarella
Tip sira
Talijanski tip
Energija 690 kJ / 165 kcal
Masti 9,0 g
od kojih zasićene masne kiseline 6,3 g
Ugljikohidrati 2,0 g
od kojih šećeri 1,0 g
Bjelančevine 19 g
Sol 0,70 g

Pasterizirano djelomično obrano mlijeko, sol, regulator kiselosti: limunska kiselina; sirilo.

Product added to wishlist
Proizvod dodan za usporedbu.

Kliknite ovdje da biste pristupili usporedbi.