Sirevi

President Podravec, 250 g

izvorno_hrvatsko.png

President Podravec, 250 g

President Podravec sasvim je sigurno najpopularniji polutvrdi punomasni sir od kravljeg mlijeka iz naše bjelovarske tvornice. Izrazito je žute boje, blago je kiselkastog okusa, a kako zrenje odmiče, dobiva slatkastu notu.

Nezaobilazan je dio dobrog sendviča i gurmanskih zalogaja, a zahvaljujući odličnoj topivosti često se koristi u kulinarstvu u pripremi umaka, pizza, zapečenih i gratiniranih jela.

President Podravec nosi oznaku Izvorno hrvatsko od 2005. godine.

15077

3,35 €

Cijena za 1 kg: 13.40 €

Količina:

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g
Energija 1407 kJ / 339 kcal
Masti 27 g
od kojih zasićene masne kiseline 18 g
Ugljikohidrati 1,0 g
od kojih šećeri 1,0 g
Bjelančevine 23 g
Sol 1,4 g
 Sastojci

Pasterizirano mlijeko, sol, učvršćivač: kalcijev klorid; mljekarske kulture, sirilo, bojilo: E 160b(ii). Može sadržavati jaja.

Dodatni podaci

President Podravec, 250 g
Polutvrdi punomasni sir ∙ min 45 % mliječne masti u suhoj tvari
Čuvati na temperaturi od + 1 °C do + 8 °C.
Nakon otvaranja, proizvod je spreman za konzumaciju.
Proizvođač: DUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10 000 Zagreb, Hrvatska.
-
 

President Podravec sasvim je sigurno najpopularniji polutvrdi punomasni sir od kravljeg mlijeka iz naše bjelovarske tvornice. Izrazito je žute boje, blago je kiselkastog okusa, a kako zrenje odmiče, dobiva slatkastu notu.

Nezaobilazan je dio dobrog sendviča i gurmanskih zalogaja, a zahvaljujući odličnoj topivosti često se koristi u kulinarstvu u pripremi umaka, pizza, zapečenih i gratiniranih jela.

President Podravec nosi oznaku Izvorno hrvatsko od 2005. godine.

Vrsta
Podravec
96 Artikli
Energija 1407 kJ / 339 kcal
Masti 27 g
od kojih zasićene masne kiseline 18 g
Ugljikohidrati 1,0 g
od kojih šećeri 1,0 g
Bjelančevine 23 g
Sol 1,4 g

Pasterizirano mlijeko, sol, učvršćivač: kalcijev klorid; mljekarske kulture, sirilo, bojilo: E 160b(ii). Može sadržavati jaja.

Povezani proizvodi

Product added to wishlist
Proizvod dodan za usporedbu.

Kliknite ovdje da biste pristupili usporedbi.