Deserti

Dukat Dolce puding sa šlagom, okus...

Dukat Dolce puding sa šlagom, okus čokolada, 170 g

Dukat Dolce puding sa šlagom okusa čokolade pripremljen je od najkvalitetnijeg svježeg mlijeka, najfinijeg kakao praha, a na vrhu donosi nježnu šlag pjenu.

Omiljena je mliječna poslastica svih generacija.

11915

0,53 €

3,99 kn

Cijena za 1 l: 3,12 € (23,51 HRK)
1 EUR = 7,53450 HRK

Količina:

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g
Energija 437 kJ / 104 kcal
Masti 2,2 g
od kojih zasićene masne kiseline 1,4 g
Ugljikohidrati 18,3 g
od kojih šećeri 15,2 g
Bjelančevine 2,4 g
Sol 0,17 g
Vlakna 0,49 g
Sastojci

Pasterizirano mlijeko 51%, filtrat mlijeka, šećer, šlag 10% (vrhnje s 22% mliječne masti (mlijeko), šećer, želatina, emulgator: esteri mliječne kiseline mono- i diglicerida masnih kiselina; zgušnjivači: guar guma, karagenan; tvar za želiranje: kalijev klorid; tvar za pjenjenje: dušik), škrob, kakaov prah smanjene masti 1,6%, zgušnjivač: karagenan; aroma, sol.

Dodatni podaci

Dukat Dolce puding sa šlagom, okus čokolada, 170 g
Mliječni puding sa šlagom - okus čokolada
Čuvati pri temperaturi od +4 °C do +8 °C.
-
Proizvođač: DUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10 000 Zagreb, Hrvatska.
-
 

Dukat Dolce puding sa šlagom okusa čokolade pripremljen je od najkvalitetnijeg svježeg mlijeka, najfinijeg kakao praha, a na vrhu donosi nježnu šlag pjenu.

Omiljena je mliječna poslastica svih generacija.

Vrsta
Puding
100 Artikli

Pasterizirano mlijeko 51%, filtrat mlijeka, šećer, šlag 10% (vrhnje s 22% mliječne masti (mlijeko), šećer, želatina, emulgator: esteri mliječne kiseline mono- i diglicerida masnih kiselina; zgušnjivači: guar guma, karagenan; tvar za želiranje: kalijev klorid; tvar za pjenjenje: dušik), škrob, kakaov prah smanjene masti 1,6%, zgušnjivač: karagenan; aroma, sol.

Energija 437 kJ / 104 kcal
Masti 2,2 g
od kojih zasićene masne kiseline 1,4 g
Ugljikohidrati 18,3 g
od kojih šećeri 15,2 g
Bjelančevine 2,4 g
Sol 0,17 g
Vlakna 0,49 g
No reviews

Povezani proizvodi

Product added to wishlist
Proizvod dodan za usporedbu.

Kliknite ovdje da biste pristupili usporedbi.